Gastenboek

Ann Van Vugt

Lord Bubuza is een God op aarde. Hij kan elk probleem oplossen met zijn spreuk. Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op Google toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die getuigden over Lord Bubuza Miraculous spreuk. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Lord Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com

Chantal

Ik had sinds een jaar onhoudbare buikwandpijn. Een behandeling bij de pijnpolikliniek bracht weinig verbetering. Medicatie tegen zenuwpijn hielp ook amper. Via de chirurg bij Koos terecht gekomen. Baat het niet dan schaadt het niet. Na de eerste behandeling een duidelijke vermindering van de pijn! Na de 4e behandeling nu sinds 2 wk pijnvrij. Ik dacht dat ik de rest van mijn leven pijn zou houden, maar het lijkt erop dat deze behandeling echt heeft geholpen. Hopelijk blijft het zo. Ik ben DOLgelukkig!

Suzan

Ik liep al een paar jaar met vage klachten en pijn in mijn voeten en onderbenen en had jarenlang 's nachts kramp in de benen. De vaatchirurg, orthopedisch chirurg en neuroloog konden niets vinden. Via via kwam ik bij Koos en na 3 behandelingen dry needling, ben ik nog steeds pijnvrij en geen kramp 's nachts! Heerlijk, dank je wel Koos.

Anouk

Na 15 jaar pijn.. had ik me er onderhand wel bij neergelegd, dat ik nou eenmaal pech had en dat niemand mij kon helpen en niemand het begreep. MRI scan, rib foto’s, longfoto’s, neuroloog, niks te zien. Door de dokter uiteindeljk weggestuurd met de stempel het ‘syndroom van tietze’. Helaas niks aan te doen. “Leer er maar mee leven” werd mij gezegd. 15 jaar later via via bij Koos terecht gekomen. Met 4 behandelingen dry needling ben ik er vanaf. Ongelofelijk nog steeds. In vele gevallen dus zeker de moeite waard om het te proberen.

Olga Timmer

NA weken, maanden op te staan met hoofdpijn, was ik het flink zat. Werd doorgestuurd door mijn fisio in dongen. Ik ken iemand die jou zeker kan helpen. Contact gezocht met koos en kreeg de zelfde dag nog een berichtje terug. Kon gelijk de volgende dag nog terecht, was er een beetje sceptisch over, hoezo kunnen naadjes mij verlossen van hoofdpijn? Na de eerste keer voelde ik al wat verbetering !!! Aantal weken later behandeling 2 , wauw ik voelde echt een enorme verbetering . BIjna geen hoofdpijn meer, nu na behandeling 3 voel ik me ( bijna) bevrijd van die nare pijn. Ja het is gevoelig die naaldjes maar ach ik had veel over voor die pijn in m'n koppie. Pff wat een bevrijding, super Koos bedankt.??

Gertjan Bakker

Vervelende pijn in mijn onderrug en na 2 behandelingen weer klachtenvrij! Kan ik weer lekker hardlopen en sporten! Ik ben er blij van! :)

Jürgen

Na een jaar van pijn in mijn rechterbeen en een heleboel hulpverleners ten spijt ( 2 osteopaten, fysiotherapeut, 2 sportmasseurs) ben ik via google bij dry needling terecht gekomen. Direct afspraak gemaakt met koos. Ik kan nog steeds niet snappen dat zo"n lang aanslepende pijn in een aantal behandelingen verdwenen is. Direct na de eerste beandeling voelde ik al verlichting. Tegelijkertijd heeft hij ook nog even een golferselleboog genezen. Echt super.

sandy

Na jaren lang whipelash klachten gehad te hebben hoofdpijn,en hevige pijn in nek etc. wat dagelijks terug kwam.jaren lang van alles geprobeerd maar niets dat echt hielp. hier echt baad bij gehad na stuk of 6 behandelingen.zeker aanrader om dit te doen bij nek klachten!

Annie de Groote - Schieman

Ik had al maanden verschrikkelijke hoofdpijn. Na een bezoek aan een neuroloog, meende de goede man, dat dit alleen op te lossen was met een cortisonenspuit bovenop het hoofd. Bij een pertinente weigering mijnerzijds werd de man zelfs uiterst onaangenaam. Bij de vraag of er ook een andere behandelingsmethode was, zei hij, Dry Needling. Omdat ik er nog nooit van gehoord had en ik toch wel van die hoofdpijn af wilde zijn hebben we op de computer gegoogled en zo zijn we bij Koos terecht gekomen. Al vrij snel werd er een afspraak gemaakt en kon de behandeling beginnen. Al na de eerste behandeling voelde ik verandering in de nek en rug en na drie behandelingen was de hoofdpijn gezakt naar normale proporties. Bij het vierde bezoek was na een voorval in de familie een weerbots gekomen. Alles zat zo'n beetje vast door de stress. Gelukkig kon Koos me daar vanaf helpen en had ik zelfs hoofdpijn loze dagen. Nu na de vijfde en voorlopig laatste behandeling ben ik zover, dat de hoofdpijn bijna helemaal weg is. Koos, knap dat je dit allemaal voor elkaar gekregen hebt. Ik ben je daar zeer erkentelijk voor en kan je alleen maar aanbevelen bij de mensen die ook hoofd of stresspijnen hebben. Bedankt nogmaals.

Ellen

Na jarenlang hoofdpijn te hebben gehad, ben ik na een paar behandelingen van Koos al 2 weken hoofdpijnvrij. Ik voel me een ander mens! Dank je wel, Koos.

Ben

Een nare pieptoon vanuit een tuin veroorzaakt bij mij oorpijn en hoofdpijn klachten maar ook een piep in je oren. Het gaat om een kattenverjager. Dit apparaat kan zo in de tuin worden neergezet. Dergelijke apparaten stoten met een harde pieptoon geluid uit. Het geluid drukt in op je oren. Zie ook www.kattenverjager.pieptonen.nl Namens folder bezorger.

Corrie

Heb net je verhaal gelezen in de PZC. Goed artikel!Ik heb ook goede resultaten ervaren een tijdje geleden in Domburg na een behandeling bij rugpijn door heftige stress. Ik kan het iedereen aanraden. Bedankt Koos!

Engel Trouwborst

Ziektebeeld In het kort: 40 jaar geleden een acute hernia-operatie ondergaan. Drie maanden later een tweede hernia welke gelukkig niet per se behoefde te worden geopereerd zolang deze niet mijn dagelijkse bezigheden belemmerde. In de loop van de jaren met up en downs behoorlijk mee kunnen leven, ook zeker dankzij mijn dagelijkse oefeningetjes om de spieren in conditie te houden en daarnaast veel wandelen en fietsen. Verschillende keren moest ik de hulp inroepen van de fysio om me bij te staan en pijnstillers gebruiken om mobiel te blijven. Zes weken terug echter had ik de pech dat ik zonder waarschuwing (pijn verergering) geheel en al geblokkeerd raakte met een vreselijke pijn. De huisarts ontboden en die schreef de gebruikelijke medicatie voor . Na 7 dagen begon ik iets mobieler te worden en net toen ik met een gespannen rug iets voorover stond, kreeg ik een niesbui met het gevolg dat ik geheel geblokkeerd werd en na 6 dagen volledige blokkade en geen ontlasting de huisarts geraadpleegd heb, welke een directe ziekenhuisopname regelde. Na gedegen onderzoek en een mri scan luidde de diagnose mobiel blijven met fysio hulp en na mijn ontlasting weer op gang gebracht te hebben kon ik naar huis. Mijn dochter had goede ervaring met dry needling en zodoende kwam ik bij Koos terecht. Nadat hij mij had onderzocht en naar mijn klacht geluisterd had, constateerde hij dat dry needling kon helpen. Mijn klachten zijn een zeer stijve en pijnlijke onderrug “al tientallen jaren” en een korte belastbaarheid zo’n 5 minuten, dit sinds de laatste blokkade. Na vier behandelingen is de onderrug heerlijk ontspannen en loop ik elke dag acht kilometer. Ik heb goede hoop dat met spierversterkende oefeningen die ik van Koos heb gekregen en zijn vakkundige en betrokken inzet ik weer normaal kan functioneren. Engel

Onno

Met langdurige klachten in mijn heup, onderrug en been ben ik naar Koos gegaan. Na mijn behandeling met Dry Needling ben ik gelukkig weer klacht vrij! Super!!

Wendy

Door allerlei factoren zaten mijn nek en schouders muurvast met bijna dagelijks hoofdpijn tot gevolg. Al na 1 behandeling merkte verschil en nu na zo'n 6 sessies dry needling achter de rug is mijn hoofdpijn zo goed als weg en dit geldt ook voor de enorme spanning in nek en schouders. Toegegeven, de behandeling was best pijnlijk, maar het resultaat is echt super! Dankjewel Koos!

Steffi

8 maanden met een overbelaste heup gelopen van hardlooptrainingen. Allerlei onderzoeken en therapievormen geprobeerd. Laatste doorverwijzing voor dry needling en na 5x behandelen ( 6 weken ) bijna van mijn klachten af. Kan weer langzaamaan gaan hardlopen.

Marlies N.

Ben wel een beetje laat maar zie nu pas deze site. Heb vorig jaar na heupoperatie een zgn. hielspoor ontwikkeld door verkeerde schoenen te dragen na de operatie. Had heel veel pijn onderin voet. Na drie behandelingen helemaal klachtenvrij. Fantastisch kan het iedereen aanraden. Nog bedankt Koos.

cees joosse

Tijdens therapie na een knieprothese kwamen er nooit eerder voorgekomen schouderklachten aan de orde. U snapt het misschien al maar ook bij mij zijn die na 3 behandelingen grotendeels verdwenen. Geweldig, bedankt Koos. Nu mijn knie nog maar dat schijnt weer een totaal ander verhaal te zijn.

Eveline

Mn achterbeen was al een tijdje bijzonder stijf. Oorzaak onbekend. Eén keer DryNeedling in mn heup en na een paar dagen waren de klachten weg!

Ad

Met hoofdpijn klachten er naar toe en zonder klachten weer terug. Draaibewegingen nek nu ook soepeler. Super!

Caja

Al heel mijn leven bij fysio's geweest. Koos behandelde eerst mijn stiefvader en toen mijn moeder. En nu mij al een aantal jaren. Bij andere fysio's moest ik elke week langs komen. Koos zie ik gemiddeld 2x per jaar. En dat is uiteraard goed! Als ik vast zit in mijn rug, nek of bekken, na 3 dry needling behandelingen kan ik er weer tegen aan. En dat terwijl alles krom is in mijn lichaam. Om weer eens zonder pijn te lopen. Top!! Ik raad Koos bij iedereen aan.

Pieter

Na een langere periode van rug- en nekklachten en weken gebruik van 'huismiddeltjes' bij Koos langsgeweest. Al na enkele behandelingen oa met toepassing van dry needling nagenoeg klachtenvrij en een heel wat soepeler. Bedankt!

Joop Schout

Heb artrose in nekwervels, daardoor veel hoofdpijn. Heel veel fysiotherapie gehad zonder resultaat. Door een mededeling in onze groep reumazwemmers ben ik bij Koos terechtgekomen. Ga nu een keer in de 2 of 3 weken naar Koos voor dryneedling en het resultaat is geweldig. Hoofdpijn minimaal. Dus aanrader!

Margreet

Ik heb last van verschillende soorten hoofdpijnen en daarnaast ook migraine. Zodra de eerste paar naaldjes zijn geweest, voel je de pijn zomaar wegglijden. Heerlijk, weer even zonder! Het is wel nodig om meerdere keren in een korte periode naar Koos te gaan, zodat ik daarna vaak drie maanden zonder hoofdpijn door het leven kan gaan! De behandelingen zijn niet altijd even lekker, maar dat heb ik er graag voor over. Groot pluspunt je kan vaak dezelfde dag of de andere dag al bij hem terecht!

Ilja

Ik liep al een aantal weken met nekklachten met hoofdpijn. Na 1 behandeling met Dry needling waren mijn klachten verdwenen.

Roland

Na vele jaren nekklachten en hoofdpijnen en diverse therapeuten en medicijnen kwam ik na een aanbeveling van een arts van de hoofdpijnkliniek in Roosendaal bij Koos terecht. Door de behandelingen zijn mijn klachten nu zo ver afgenomen dat ik de dagen doorkom zonder voorschreven pijnstillers of medicijnen. Voor mij maken de behandeling dus een enorm verschil. Bedankt Koos.

Sandy

Door een ongeval (inmiddels 15 jr geleden) is mijn nek altijd mijn zwakke plek, wat resulteert in vast zittende spieren en snel/regelmatig hoofdpijn. Nu na behandeling dry-needling, heb ik echt veel en veel minder hoofdpijn. Op de vastzittende spieren vond ik de behandeling met dry-needling niet altijd pijnloos, sommige plekken waren echt even goed pijnlijk. Maar direct na de behandeling was mijn nek dan wel veel beter te bewegen. Ik heb 4 behandelingen gehad, alleen de eerste 2x wat naklachten ervaren van extra hoofdpijn en wat 'onwel voelen' maar dit was altijd de volgende dag weg!

Gon

Ik kwam bij je voor acute nek en schouderklachten, door het vertrouwen wat je me gaf heb ik ook mijn chronische rug en heupklachten laten behandelen door je. Nu na maar 5 behandelingen zijn nek en schouderklachten volledig weg In mijn rug en heup voel ik zoveel verbetering dat ik veel beter kan bewegen en ik weer kan lopen zonder dat ieder stap pijn doet Koos onwijs bedankt wat je met Dry Needling en het serieus nemen van mijn pijnklachten voor me gedaan hebt Ik ga je zeker aanbevelen

Adriënne van Wijnen

Al ruim 16 jaar liep ik continu met hoofdpijn wat vaak ook doorschoot naar een migraine aanval. Ik dacht dat ik er altijd heel gewoon en normaal mee kon en deed functioneren. Totdat mijn nieuwe huisarts mij adviseerde mij om toch eens contact op te nemen met de praktijk van Dhr. Kempe. Het heeft in het totaal maar net 5 sessies nodig gehad, om mij geheel hoofdpijnvrij te krijgen. Er is een compleet nieuwe wereld voor mij open gegaan. Een zeer positieve bijkomstigheid is, dat ik door diezelfde behandelingen ook meteen van de pijn in mijn onderrug af ben en van mijn frozen shoulder (een pijnlijke stijve schouder), waar ik al last van had vanaf dat ik zes jaar was. Nooit gedacht dat deze relatief kleine behandeling, voor mij zulke grote gevolgen kon hebben. Ik voel me geweldig, bedankt!!

Will Schraven.

Al 35 jaar heb ik last van hoofdpijnen die zijn uitgemond in migraine. Mijn eigen zaak geeft ook de nodige spanning en stress, dat werkt ook niet echt mee. Na de nodige artsen, professoren, fysiotherapeuten, wonderdokters, kuren en emmers vol met pillen ben ik niet veel verder gekomen. Tot een artikel waarin Koos zijn bestrijding over pijn uiteenzette. Ik heb me over het naaldjesidee heen gezet, waarbij Koos je daar uitstekend mee helpt. Ik ben na 5 sessies eigenlijk zo goed als pillenvrij. Bij mij heeft het serieus een wending aan de migraine gegeven. Koos bedankt.

Manon

Mijn regelmatige hoofdpijn is sterk verminderd door een aantal pijnloze dry needling behandelingen. Absoluut een aanrader!

Gerie Steutel

Ook ik heb heel goede ervaring met dry needling. Als ik klachten heb hoef ik niet meer na te denken. Ik bel gelijk Koos. Dry needling is een heel doeltreffende manier om snel en goed van je klachten af te komen. Voor iedereen een echte aanrader!!!

Emerie Boeting

Door spierreuma allerlei spierklachten gekregen in de onderbenen. Het gevoel was alsof er hele dagen met een mes in werd gestoken. Na 5 behandelingen is de pijn praktisch helemaal weg. Met de behandeling en de wijze waarop deze werd uitgevoerd, ben ik zeer tevreden. Mijn ervaring is dat hij exact weet wat hij doet; en wat hij doet , doet hij zeer zorgvuldig en vakkundig. Weet precies de hand te leggen op de zere plek.

Ebrina

Ik was al jaren op zoek naar een manier om van mijn nek- en schouderklachten af te komen. Na een paar behandelingen merkte ik een groot verschil, ook mijn hoofdpijn (die een gevolg was van de spierspanningen in mijn nek) is verdwenen. Echt super! @Nico Onbeliever Als het allemaal te mooi klinkt om waar te zijn, dan zou je het zelf eens moeten proberen. Daarna kan je altijd nog een mening vormen.

Milan

Tijdens een trainingsweek op Mallorca kreeg ik zo'n last van mijn rug dat fietsen bijna niet meer te doen was. Ik kreeg daarbij last van een slapend been mijn schouder stond scheef. Gelukkig kwam ik in contact met Koos, die daar zelf op vakantie was. Hij heeft mijn rug nagekeken en merkte dat er een wervel geblokkeerd zat. Toen heeft hij de Dry needling behandeling toegepast. Direct na de behandeling was het verschil al duidelijk merkbaar, mijn schouders stonden weer recht en ik kon mijn nek weer vrij bewegen. De volgende dag op de fiets voelde het gelijk goed, ik kon weer soepel fietsen en de rug was niet pijnlijk meer. Heel erg bedankt Koos!!

Edwin Broere

Ruim een half jaar geleden ben ik via mijn huisarts met Koos in contact gekomen. ik heb al zeker 15 jaar last van rug en nek die meer dan eens op een jaar vast zitten. diverse behandelingen en therapien heb ik doorlopen. maar wat een verschil maakt koos met zijn dry needling, 2 keer rug en nek laten behandelen en sinds dien geen last meer van rug en nek en daarbij ook geen migraine meer gehad. iedereen die kast van nek of rug heeft raad ik direct aan om koos te bellen. Koos, mede door jou behandelingen kan ik op 06 juni deelnemen aan de alpdu6. BEDANKT www.klusdu6.nl www.edwingaatomhoog.nl

Lieselotte

Een Wonderdokter! Ik denk dat dat misschien wel de juiste benaming is die ik kan geven. Eigenlijk heb ik nooit bijzondere last gehad van hoofdpijn. Natuurlijk heeft iedereen het wel eens een keer, maar een paracetamol is dan genoeg. Voor kort had ik toch constant last van hoofdpijn. Geen hoofdpijn die doorzet en dat je niets meer kan, maar een hoofdpijn die blijft zeuren. Een vervelende variant. Na 3 weken hiermee te hebben gelopen had ik toch maar besloten om naar de huisarts te gaan en die constateerde snel dat het ging om een stress oorzaak en verwees mij door naar Koos Kempe. Na een zeer prettig gesprek mocht ik plaats nemen op de bank/massagetafel en ging Koos aan de slag. Het idee was even wat wennen, maar deed zeker geen pijn. En.. wonder boven wonder... De pijn was weg! Ineens en is ook niet meer terug gekomen! Het is nu zo heerlijk! Bedankt Koos! :)

Ad

Ik had al een paar jaar nek en schouderklachten en na een rondgang van een paar fysiotherapeuten, die niet veel hielpen, kwam ik via een vriendin terecht bij Koos. Na 3 behandelingen waren de klachten voor 95% verdwenen. In 1 woord "geweldig".

Patries Klijs

Ik heb van kinds af aan al migraine en ben toevallig door een vriendin bij Koos terecht gekomen voor Dry Needling. Na alles wat ik al geprobeerd heb, kan ik na 40 jaar constateren dat de klachten milder en qua frequentie minder zijn geworden. ik ben blij dat ik er bij toeval kennis mee gemaakt heb. Als je 2 uur in de auto wilt zitten voor deze vorm van therapie, zegt dat genoeg denk ik. Koos heeft me geweldig geholpen, dank je wel !!!

Tessa F

Een paar jaar geleden toen ik 11 was had ik veel pijn in mijn schouder en arm. De dokter verwees me toen naar een fysiotherapeut. Dat was Koos en hij stelde voor om dryneedling toe te passen. Dat hielp al na 2 behandelingen. Een maand geleden kreeg ik hier weer last van en na 1 behandeling is het nu weer over:)Bedankt Koos:D

Nico Onbeliever

Dit klinkt allemaal te mooi om waar te zijn. En als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan....etc.

Peter

Toen ik mijn huisarts had uitgelegd geen vertrouwen te hebben in de standard fysio-behandelingen werd ik verwezen naar Koos. Dat was geweldig, in 3 behandelingen nergens geen last meer van. Ik kan het iedereen aanbevelen, Dry Needling. Bedankt Koos !!!

Eveline

Koos heeft in slechts twee behandelingen mijn tennisarm succesvol behandeld.De verbeteringen zijn bij de dry needle behandeling direct te merken. Geen klachten meer. Als ik weer een blessure heb, dan maak ik direct weer een afspraak met hem.

Annelies

De afgelopen 5 jaar heb ik regelmatig rug- en nekklachten gehad. En vele malen fysiotherapie. Ik zag vreselijk op tegen weer 12 behandelingen, wetende dat de klachten toch weer terug zouden komen. Familie wees me op de praktijk van Koos, zij hadden goede ervaringen. Na de eerste behandeling was ik al bijna vrij van pijn en kon m'n hoofd weer normaal draaien. Nu 3 behandelingen later gaat het weer helemaal prima met me. Echt top hoor Koos!

Evelien

Ik kwam bij een waarnemend huisarts met mijn nekklachten en die verwees me naar Koos. Dry needling therapie zei de arts dat zal wel helpen. Ik was er in begin beetje huiverig voor dry needling oei allemaal naaldjes is dat wel wat. Tot op de dag van vandaag ben ik zo blij dat ik toch de stap gezet heb. Na enkele behandelingen voelde ik verbeteringen optreden ik kon me nek weer beter draaien en had minder pijn. Super bedankt Koos!

Peter G

Net een nieuwe werkgever en dan maak je een verkeerde beweging tijdens het werk. Hierdoor schoot het in mijn rug.Ik wilde me niet ziek melden maar ik kon m'n schoenveters niet eens strikken.Wat doe je dan? Je belt Koos, ik werd de zelfde avond nog behandeld.Strompeld ging ik naar binnen en na een Dry Needling behandeling liep ik een half uur later gewoon weer naar huis. Helemaal top,geen ziek melding dus! Bedankt Koos.

Heleen

Na een jaar bij een andere fysio behandeld te zijn stuurde deze mij naar Koos, geweldig! Ik had pijn rechts onder in mijn rug. Na een paar behandelingen dry needling kon ik weer hardlopen zonder pijn!! Ook mijn kaken zijn behandeld ivm knarsen/klemmen. De laatste keer voor mijn rug nog een paar naalden in mijn arm, had klachten na t tennissen. Ook dat is verdwenen! IK ben dus erg blij met Koos, t is een prettig gevoel dat je bij zo iemand terecht kunt!!

Inge

Na een aantal fysio behandelingen bleven mijn hardnekkige rugklachten maar aanhouden en zat er totaal geen verbetering in. Na 7 weken aanmodderen ben ik toen bij jou terecht gekomen en een uur na de eerste dry needling behandeling trok de pijn bijna helemaal weg. Een week later na de tweede behandeling was ik pijnvrij, ongeloofelijk maar waar!!!, Dank je wel Koos.

Rob Swenne

Ik ben een fanatiek wielrenner dat wil zeggen twee wedstrijden per week is geen uitzondering. maar door mij rugklachten ging dat niet meer, dus mijn racefiets hing in de schuur aan een spijker. Via een andere wielrenner kwam ik in aanraking met Koos en zijn Dry Needling,ik moet zeggen ik stond niet echt te springen ! al die naalden !!! Binnen twee dagen kon ik terecht bij Koos. Na 1 behandeling ging het al voor 50% beter en na de derde behandeling was ik PIJNLOOS, echt ongelofelijk. Heel af en toe komt het nog terug, 1 belletje naar Koos en ik kan binnen een dag of soms dezelfde dag nog terecht. Ik kom net terug van een wedstrijd, met een podium plaats in mijn zak, maar op de hoogsteplaats staat voor mij Koos en zijn Dry Needling. Dank je wel !!!!!!

Wim S

Met acute rugklachten binnen 1 dag geholpen en na 1 behandeling van de klachten af met de dryneedling behandeling. Dank je wel.

Naam:
Bericht: